torsdag16nov2017

Koncert i Feldballe Kirke med jazzpianistten Mads Bærentzen

torsdag16nov2017 kl. 19:00 - 20:30

Hør nye og spændende fortolkninger af bl.a. “Altid frejdig, når du går”, “Nu titte til hinanden”, “Den signede dag” når den århusianske jazzpianist Mads Bærentzen sætter sig til tangenterne i Feldballe Kirke.

På programmet er en række improviserede og arrangerede fortolkninger af sange skrevet af den danske komponist C. E. F. Weyse.
Mads Bærentzen leverer et lyrisk, melankolsk og inderligt udtryk, som er værd at gå efter! 

Fri entré.

Info:

Mads Bærentzen er jazzpianist og bl.a. kendt fra rytmiske scene i Aarhus. Han er uddannet fra solistklassen ved Det Jyske Musikkonservatorium med debut i 2001.

Han har siden 1997 været leder af sin egen trio, Mads Bærentzen Trio, der gennem årene har udgivet 4 albums, både som trio og med forskellige solister, bla. Saxofonisterne Eric Alexander og Tim Ries (US).

Desuden har han gennem årene stået i spidsen for en række andre projekter i eget navn, bl.a. med udgivelsen ”Se, Nu Stiger Solen”, en solo-CD indeholdende en række danske salmer i nye, improviserede fortolkninger.

Desuden albummet "Natten er så stille", der består af en række moderne, improviserede arrangementer og fortolkninger af danske sange og salmer. En del af dem er skrevet af makkerparret Weyse og Ingemann.

Velkommen til en skøn koncertoplevelse med rytmiske klange i Feldballe Kirke. Der er gratis entré.

Se mere om Mads Bærentzen her