søndag01mar2020

Koncert med Kristian Lilholt Trio i Bregnet Kirke

søndag01mar2020 kl. 16:00 - 17:00

Få en helt særlig koncertoplevelse i Bregnet Kirke med Kristian Lilholt Band, der spiller intimkoncert med sine musikalske venner Ida og Lasse.

Billetter:
100 kr. - køb ved indgangen eller ved Trangbæk Bøger i Rønde. Eller ring til organist Helle Zederkof og få reserveret, det antal, du vil have - telefon 2445 6236.

Kristian Lilholt kender de fleste nok fra Lars Lilholt Band, men i de seneste år har Kristian spillet med sit eget band - sangerinden Ida Friis Virenfeldt og bassist og multi-instrumentalist Lasse Jørgensen.

Med sange som “Det gule Land” “Hvor går vi hen, når vi går” og “Morning on Gibraltar” har Kristian Lilholt slået sig fast, som en af de dygtigste musikere i landet. Kristian spiller en del koncerter over det meste af Danmark.

Lidt om sangene:
Musikken til sangen ”Hvor går vi hen når vi går” er direkte udsprunget af hans yndlingssalme ”Dejlig er jorden”. ”Der må finde et rum” har klare bibelreferencer og handler om verdenen på den anden siden af dette jordiske liv, hvor vi måske skal mødes igen.

”Birdman” udspringer af en konkret hændelse ved en bisættelse i den engelske by Durham. ”We Don’t Need Another War” plæderer for accept af mangfoldigheden, som kun er truet af fanatiske fjolser fra enhver religiøs og politisk overbevisning.

Instrumentalnummeret ”It’s Time To Fly – Again” kom til ham, mens han var med til at bære en kammerats kiste ud af kirken.