torsdag24sep2020

Koncert med fløjte og guitar i Rundkirken

torsdag24sep2020 kl. 19:30 - 20:30

”Mellem lys og Mørke” er en skøn koncert med Rikke Petersen, fløjte og Finn Elias Svit på guitar i Thorsager Kirke.

Duoen har sammensat et program der på sommerlig vis indeholder smukke kendte melodier såvel som mere udfordrende sydamerikanske rytmer og toner.

Programmets titel “Mellem lys og Mørke” er mødet mellem dur og mol, inderlighed og dramatik samt kærlighed og død. En koncert der bindes sammen af fortællinger der giver publikum en helstøbt oplevelse.

Fra programmet kan her nævnes Bachs berømte “Air”, insisterende og temperamentsfulde tangoer skrevet af mesteren Astor Piazzola og musik af danske Carl Nielsen i form af bl.a. den vidunderlige perle "Tågen Letter” fra skuespillet Moderen.

Duoen har indenfor de seneste år markeret sig med koncerter, optræden og underholdning både i kirker, ved festivaler og til firma begivenheder og begge musikere glæder sig til at spille sensommerkoncerter rundt om i de smukke danske kirker. 

Begge musikere er højtuddannet musikere og begge meget dygtige formidlere af den klassiske musik. Deres spil er varmt, nærværende og levende. Musikken sker i nuet og de elsker at formidle musikken så denne fylder hele rummet ud.

Gratis entré.