Portrætter i olie og akryl - og værker i tryk og collage

Oplev billedkunstneren Birgit Gregersens udtryksfulde billeder på den nye store kunstudstilling i Egegård. Den åbner med fernisering onsdag 1. november kl. 19.00 – og kan ses indtil 30. december 2017.

Billedkunstneren Birgit Gregersen præsenterer her sig selv:

”Siden 2001 har jeg arbejdet fuldtids i atelier på Chokoladefabrikken i Højbjerg. Har desuden siden 2006 været medlem af kunstnergruppen De Ellevilde.
 
Jeg arbejder oftest i serier over bestemte temaer, som er tilbagevendende i kortere eller længere perioder. Det er ofte med mennesker i en eller anden sammenhæng. De sidste par år har jeg arbejdet med blomster og deres skyggebilleder.

Samtidig arbejder jeg med portrætter - meget ofte bestillingsarbejder. Det er vigtigt for mig at finde frem til et udtryk, som fortæller noget væsentligt om det menneske, der bliver portrætteret.
Mit foretrukne arbejdsområde er maleri på lærred i olie og akryl, men jeg er også optaget af grafik og collage.   

Siden 2002 har jeg udstillet flittigt både på censurerede udstillinger, gruppeudstillinger og separatudstillinger og jeg har solgt til kunstforeninger, private og offentlige institutioner.
Desuden har jeg været med i et par bogudgivelser bl.a. en kunst og kogebog, der hedder ELLEVILD mad KUNST, som er udgivet på Kvindemuseets forlag i 2015”.

Gode links til mere om Birgit Gregersen:
www.birgitgregersen.dk
www.chokoladefabrikken.com
www.deellevilde.com.

Adresse:
Birgit Gregersen, Tårbækvej 3, 8000 Århus C
birgitgregers@gmail.dk
Telefon: 23306636

Udstillingen er arrangeret i Samarbejde mellem Rønde Kunstforening og Bregnet Sogns Kunstudvalg

KUNST I EGEGÅRD

Del dette: