Lise Dres i musikalsk efterårsstemning i Feldballe Kirke

EFTERÅRSKONCERT I FELDBALLE KIRKE 7. NOV. kl. 19: Den lokale sanger, sangskriver og digter Lise Dres spiller denne efterårsaften en intim solokoncert i den smukke gamle kirke i Feldballe. Koncerten er en hyldest til den mørke tid, mørket i os selv og til at mindes de mennesker der ikke er her mere.

Koncerten byder på sange fra albummet ”De Sidste Skygger”, som handler om sorg, accept og erkendelse. At give slip på alt det, der tynger. At rense sit sind og slippe fortiden. Det er en plade om ikke længere at ville leve i skyggesiden af sig selv, men byde lyset velkommen og komme ud på den anden side og se, hvad der gemmer sig i solen.

Der vil også være brudstykker fra digtsamlingen ”Det Første År”, som handler om at være tæt på at miste et barn. Digtene vil blive fremføres over små musikalske universer.

Sidste efterår sov den lokale digter Jytte Johanne Andersen stille ind. Forinden havde Lise stiftet bekendtskab med Jyttes digte, som Erik Ralund har sat musik til. Til Jyttes begravelse sang Lise digtet ”Måneskindsnat”. Denne aften vil sangen igen fylde kirkerummet op.

Gæstestjerner synger med
Denne særlige aften har Lise Dres inviteret to lokale sangstemmer med ind i musikken. Den unge sangerinde og skuespiller Karla Kathrine Stensgård Andreassen fra ”Tågerne i bakkerne” vil fremføre ”Solen er så rød mor” akkompagneret af Lise og Feldballe Kor, som i sommers sang til grundlovsdag i præstegårdshaven, vil medvirke på et af Lises numre.

I slutningen af 2019 kan man forvente at høre et nyt album fra Lise Dres…

Koncerten er gratis og åben for alle.

Mere info på www.facebook.com/lisedres

Del dette: