Ny kunstudstilling med linjer, rum og perspektiver

Color Sticks

Annette Gerlif

Houses and Places

Billedkunstneren Annette Gerlif udstiller i Egegård fra den 1. november - 30. december. Oplev maleri, grafik, tegninger og collager. Der er fernisering fredag 1. november kl. 17.00.

En verden af perspektiv, bevægelse og dynamik

Geometriske figurer i dynamisk mod- og medspil og lange linjer, der sigter mod horisontens uendelighed - fortolket i klare farver - er et særkende for Viborg-kunstneren Annette Gerlif. Nu kan hun opleves i Rønde.

Med et bagkatalog af prominente udstillinger gennem de seneste omtrent 10 år har Rønde Kunstforening og Bregnet Sogns Kunstudvalg inviteret Annette Gerlif (f. 1971) til at udstille i Egegårds lyse lokaler i november og december.

Ved ferniseringen fredag den 1. november kl. 17 får publikum chancen for at opleve kunstnerens unikke evne til at skabe billeder, hvis motiver ligesom glider ud i rummet og indfanger sin beskuer.

Annette Gerlif, der er uddannet på bl.a. Grafisk Skole i Aalborg og Aarhus Kunstakademi, siger: "Jeg kan godt lide at udfordre den konventionelle billedophængning ved at lade kunsten brede sig ud over kanten og inddrage hele rummet – vægge, gulv, loft og rummet der imellem, og derved give beskueren en anden rumopfattelse".

Annette Gerlif arbejder i maleri, grafik, tegninger og collager og man møder hos hende altid friske, energiske farver. Hendes motiver udfolder sig i sjove mønstre, forløb, flader, former og farver der ofte henter inspiration i byens rum som porte og baggårde. 

Som i en leg med beskueren sammenblander hun de rumskabende linjer, geometriske former og organiske elementer, der som i en flydende bevægelse ophæver tid, sted og faste holdepunkter.

At det har et formål er en pointe for kunstneren selv: "Jeg arbejder med perspektiv, bevægelse og dynamik som en påmindelse om, at mennesket og verden er i konstant bevægelse".

Man kan møde Annette Gerlif og hendes billeder på ferniseringen fredag den 1. november kl. 17 i Egegård i Rønde - og derefter året ud på hverdage kl. 10-13, torsdage også 16-18.

Web: www.annettegerlif.dk

Arrangør: Rønde Kunstforening og Bregnet Sogns Kunstudvalg

Del dette: