Præsterne: Vi vil gerne høre, hvordan du har det i en corona-tid

Fra venstre: Jørgen Gleerup, Ann Maj Lorenzen, Benedikte Bock Pedersen og Anne Marie Tolbod, præster i Thorsager-Bregnet-Feldballe

Savner du dine venner eller dine nærmeste? Føler du dig ensom og savner en at dele dine tanker med? Er du ængstelig eller bekymret for fremtiden?

Er du usikker på alt, det der sker lige nu?
Er du bange for at blive syg eller for at miste en, du holder af?
Er du frustreret over, at du ikke kan kramme dine børnebørn?
Føler du dig trist og ked af det?
Er det svært at få dagligdagen eller familielivet til at fungere?
Længes du efter at blive hørt og forstået?

Kan du nikke genkendende til et eller flere af de spørgsmål, og kunne du tænke dig at tale med nogen, vil vi gerne tilbyde dig en samtale.

Vi fire, der er præster i Thorsager, Bregnet og Feldballe sogne, har god erfaring i at tale med mennesker om alt det, som kan være tungt og svært eller bare om det, der fylder lige nu.

Uanset, hvordan du har det i disse sære corona-tider. Uanset om du savner at sidde på kirkebænken om søndagen eller om du slet ikke er vant til at bruge kirken. Uanset om du savner at hilse på præsten i kirkedøren eller slet ikke ved, hvem ’din’ præst er. Så gælder vores tilbud også dig.
Det er gratis og vi præster har tavshedspligt.

Lige nu kan vi ikke komme på hjemmebesøg, men vi kan tale sammen i telefonen, eller vi kan gå en tur sammen, mens vi taler om det, du har brug for at få luft for.
En samtale vil altid tage udgangspunkt i dig og det, du har på hjerte, og hvis du vil, taler vi selvfølgelig også gerne om din tro og tvivl, og har du fx behov for, at vi beder en bøn sammen, så gør vi også det.    

Hvad skal du gøre?
Ring til den af os præster, du gerne vil tale med, eller send en mail eller sms til den præst, du gerne vil tale med og bed om at blive kontaktet.

Hvis du ikke bor i Thorsager, Bregnet eller Feldballe sogne, foreslår vi, at du tager kontakt til din lokale præst. Du kan finde kontaktoplysninger på ham eller hende på sogn.dk eller på din lokale kirkes hjemmeside.

Med venlig hilsen

Jørgen Gleerup
22 87 14 56
jg@km.dk

Ann Maj Lorenzen
42 79 42 42
amlo@km.dk

Anne Marie Tolbod
42 27 02 50
ambt@km.dk

Benedikte Bock Pedersen
30 49 82 06
bbp@km.dk

 

 

 

Del dette: